Főoldal  
A rendezvényről...  
Helyszín  
Térkép  
Tudományos program  
Elnökségi tagok  
Elérhetőségek  

Jogok és feltételek

Jogi feltételek

A "Kaposi Mór" Oktató Kórház Urológiai osztálya (a továbbiakban: Urológiai osztály) információs és kapcsolatépítő célból hozta létre és üzemelteti ezt a website-ot. Az Urológiai osztály előzetes írásos engedélye nélküli kereskedelmi felhasználása mind egészében, mind egyes részletekben tilos.

A website teljes megjelenése és tartalma az Urológiai osztály szellemi tulajdona - vagy harmadik fél részéről az Urológiai osztály használatára átengedett anyag - és mint ilyen, a hatályos szerzői jogvédelmi törvények hatálya alá tartozik. Az itt közzétett bármilyen természetű anyag (rajzolt és fotózott állókép, animáció, film, szöveg, mindez hanggal és hang nélkül, stb.) az Urológiai osztály előzetes írásos engedélye nélkül sem egészében, mind részben nem reprodukálható, nem publikálható, nem adaptálható, nem lefordítható.

Mindezek az elemek privát használatra másolhatóak, elmenthetőek. E jogi természetű tiltások alól a sajtó által igényelt felhasználás kivételt képez. A site-on közzétett valamennyi adat tájékoztató jellegű, amelyek az Urológiai osztályt kötelező érvénnyel nem kötik.

Technikai követelmények

Az Urológiai osztály honlapjának böngészéséhez Internet Explorer 5 vagy Netscape 4.7 vagy ezeknél magasabb verziószámú böngészők használatát javasoljuk.

Copyright 2005 sayo webdesign. Minden jog fenntartva.
| Jogok és Feltételek | Impresszum |